top of page
2.png

STUDENTEN
OMT 

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Youtube Icoon
  • Whatsapp
VU_edited_edited.png

Wat doen wij

Ondanks de grote hoeveelheid protesten, petities, referenda en deskundigen luisteren zij uitsluitend naar het OMT. Zowel de schade- als de rekening komt nu op ons bord terecht. Dit kan niet langer. Daarom hebben studenten de handen ineen geslagen om krachtig van zich te laten horen.

Onder de naam van Studenten-OMT, zullen wij in de komende maanden inhoudelijke reacties, reflecties en toelichting op het coronabeleid en de OMT-adviezen geven. Deze verslaggeving is natuurlijk altijd wetenschappelijk onderbouwd, maar ook goed behapbaar. Zo helpen we u om een goed beeld te vormen van de situatie waarin u zich inmiddels al bijna twee jaar bevindt.  Onze schrijvers zijn (ex-)studenten met vakinhoudelijke kennis. Zij onderbouwen hun analyses uitsluitend met bronnen, data & literatuur. Ook worden de artikelen intern nog eens zorgvuldig reviewed. 

Desalniettemin moedigen wij u aan om ook zelf op onderzoekspad te gaan. U moet namelijk niet zomaar van iemand, inclusief ons, aannemen dat wij de waarheid spreken. Lees u in, stel vragen, ga in debat en draag bij aan de belangrijkste maatschappelijke discussie van dit moment.

Graag horen wij het als u het niet met ons eens bent of wanneer wij een fout hebben gemaakt. 

 

Wij kijken uit naar een Nederlandse samenleving die sterker uit deze crisis is gekomen. Een samenleving waarin burgers een kritische, geïnformeerde mindset hebben. Een samenleving vrij van dwingende en uitsluitende corona-maatregelen. Helpt u mee deze te bouwen?

Wil jij mee beslissen over het OMT join dan onze whatsapp groep

  • Whatsapp
bottom of page